Att hitta rätt BH kan vara svårt. Det är mycket som man ska tänka på för att det ska bli så bra som möjligt. Om man hittar en bh som verkligen sitter

Att hitta rätt BH kan vara svårt. Det är mycket som man ska tänka på för att det ska bli så bra som möjligt. Om man hittar en bh som verkligen sitter som den ska så finns det många fördelar; mindre ont i ryggen, bättre lyft för bysten, ingen onödig tyngt på axlar och axelband som faktiskt sitter kvar där de ska vara.

Det är viktigt att tänka på att bandet runt om kroppen ska hålla bysten på plats, det är inte axelbanden som ska göra det. Tygdelen som är mellan kuporna ska sitta tight mot huden, svävar de i luften så är det inte rätt storlek. Bygeln får absolut inte klämma åt någonstans utan ska sitta direkt under brösten och gå runt brösten. Kuporna ska ligga platt mot huden och det ska inte finnas någon plats för luft mellan tyget och huden för då är kupan för stor. Brösten ska inte heller svämma över i kuporna, för då är de för små. Axelbanden ska sitta tight nog men de ska inte se ut som om de försvinner ner i huden.

Om du vill läsa mer om att hitta rätt bh så följ tipsen här.

Cirka 85% av alla kvinnor har fel storlek så be om hjälp.