De kläder du har på dig är ett sätt för varumärken att göra reklam och locka fler till att köpa det plagg du bär. Om du själv är företagare och vill få fler kunder kan det därför vara en bra idé att du överväger att införskaffa kläder med ditt företags logga och bär dem för att på så sätt väcka uppmärksamhet för ditt företag.

Olika klädesplagg

Det finns många olika klädesplagg du kan trycka för marknadsföring. Det finns till exempel t shirt med tryck om du söker efter luftigare plagg att bära på sommaren. Men det finns även profilkläder i form av huvtröjor och jackor om du vill klä dig varmare. Du kan också välja mellan linnen, skjortor, pikétröjor och byxor. Med andra ord kan du marknadsföra ditt företag genom de kläder du har på dig.

När du gör din beställning kan du själv välja vilken typ av tryck och hur loggan ska sitta.

Accessoarer

Förutom att det finns många olika klädesplagg med tryck kan du också välja accessoarer. Det finns till exempel mössor, kepsar och vantar. Men du kan också hitta flugor, pannband och slipsar. Det finns även praktiska accessoarer såsom väskor och tygpåsar. Sist men inte minst kan du också välja mellan olika varianter av skor.