Året 2019 är året då det varit hysteri runt miljön och även i kläder har vi tänkt på miljön. Ekologiska underkläder säljer mer och mer för varje år. D

Året 2019 är året då det varit hysteri runt miljön och även i kläder har vi tänkt på miljön. Ekologiska underkläder säljer mer och mer för varje år. Dessa kläder är inte bara bra för miljön utan den är även bättre för vår hud eftersom den andas ordentligt. När man tittar tillbaka till sommaren som just har passerat så har det varit höga bikinitrosor som varit den heta trenden.

Elle kan jag rekommendera att ni läser om ni vill få mer klarhet om årets underklädestrender som varit och är nu.

Underkläder i sammet har varit en trend under året 2019 som blev större och större nu i vår. Många butiker fick in både trosor och bh:ar i materialet sammet. Många var väldigt enkla medans några andra hade detaljer så som spets och pärlor.

Spets är ett material som varit aktuellt inom underkläder i många år. De kan vara underkläder helt i spets eller där spets bryter av andra material för att få ett smäckrare utseende. Spetsunderkläder var underkläder som man förr bara använde vid finare tillfällen t.ex. på sitt bröllop eller på sin bröllopsnatt.