Sommaren närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att uppdatera sommargarderoben. Mycket från förra året kan hänga med igen, modet har inte ändrats riktigt så drastiskt. Det är fortfarande blommigt och grönt som står högt i fokus, men med lite nya inslag. Häng med!

Luvtröjan är tillbaka

Luvtröjan, eller hoodie som vi också kallar det, är riktigt het just nu. Välj gärna en lätt croppad variant i en härlig färg så som gul, klargrön eller orange.

Långa kjolar

Långkjolarna såg vi göra succé redan förra sommaren. De fungerar fortfarande men allra hetast just nu är midi-kjolarna, den som slutar mitt på vaden. Den ska gärna vara mönstrad och i en luftig modell, allra helst omlott med liten volangkant. Blommigt och färger som grönt, rosa, rött så är du helt rätt i sommar!

Midi-kjolen matchar man bäst med en croppad t-shirt och ett par bekväma skor, till exempel ett par nätta sneakers eller loafers.

Sköna loafers

Ja för loafers är verkligen helt rätt den här sommaren. De är bekväma, enkla att ta av och på, luftiga och dessutom riktigt snygga. Vad mer kan man kräva av ett par sommarskor? Fördelen med loafers är att de kan se riktigt uppklädda ut, bekvämligheten till trots.

Loafers finns i många olika färger och material, men vill du ändå varva dem med något annat så är ett par enkla sneakers i vitt helt rätt.