Hösten 2019 är nu kommen och det är inte ett undantag i år utan de stickade tröjorna följer med höstens mode. Men utöver de stickade tröjorna så bjude

Hösten 2019 är nu kommen och det är inte ett undantag i år utan de stickade tröjorna följer med höstens mode. Men utöver de stickade tröjorna så bjuder även butikerna på helt stickade kläder, kjolar, klänningar, byxor. Ja, listan kan verkligen göras lång.

Många av de stickade plaggen kommer nu i höst att presenteras som set och dräkter så man behöver inte bära bara ett av plaggen stickade. Utan i höst kan man se väldigt många olika kombinationer när det gäller de stickade plaggen. Varför inte matcha en stickad byxa med en blus eller en stickad tröja i en annan färg. Många kanske kommer tycka att det ser annorlunda ut med en stickad byxa och en fin blus men det är alltså helt rätt modemässigt.

Det är i höst väldigt många olika färgstarka färger, mycket mönster och olika sätt att sticka på. Det är många plagg som kommer ha en och samma färg men det kommer vara t.ex. flätstickade ärmar eller en rand på framsidan. Man kan även blanda rätstickat och muddstickat nu i höst.

I höst kommer även de stickade koftorna tillbaka, alla längder på koftorna kommer vara populära och kommer vara frontade i butikerna. Vad som är nytt i höst är att koftorna kommer ofta ha en huva vilket inte varit på modet på flera år. Det var väldigt populärt med huvor på koftorna under 90-talet och början 2000-talet.

Här på modette kan man läsa om vilka stickade tröjor som klassats som höstens mysigaste plagg.