Den stickade kjolen i höst kommer även att vara en het trend. Som många andra plagg nu i höst så kommer även kjolen finnas i en mängd färgstarka färge

Den stickade kjolen i höst kommer även att vara en het trend. Som många andra plagg nu i höst så kommer även kjolen finnas i en mängd färgstarka färger, många olika mönster och många olika sätt att sticka på.

nyheter24 har de visat en hel del olika kjolar som är het inom modevärlden.

Förutom den stickade kjolen i höst kommer det även vara populärt med skinnkjolen, den asymetriska kjolen, den korta kjolen, omlottkjolen och många fler. Det som följer som en röd tråd genom de olika kjolarna är att man kommer erbjuda kunderna dessa i olika färger, mönster och olika material.

Fördelen med en stickad kjol förutom att den är helt rätt modemässigt är att den går att bära till vardag och fest men framför allt så håller du dig varmare. Om kjolen dessutom är tillverkad i ett naturligt material så håller den kroppen varmare än om det är ett syntetiskt material. Vem vill inte ha en snygg ullkjol? Det är däremot viktigt att man tänker på att följa skötselråden när man tvättar de så den inte blir förstörd. För vem vill ha lagt ut massa pengar och sedan förstöra den i första tvätten.