Mitt under allt det strikta så kommer det in mycket från 1980-talet, de starka färgerna och den monokroma stilen. I höst är det väldigt inne med stark

Mitt under allt det strikta så kommer det in mycket från 1980-talet, de starka färgerna och den monokroma stilen. I höst är det väldigt inne med starka, neonlysande färger, chockrosa, turkos och neongrön är bara några få exempel. Man kan säga att alla pastellfärger är inne nu i höst men även de rostiga färgerna är inne, orange, brunt, senapsgul, mörkröd.

Om man känner att detta kan bli lite för mycket så är det inte helt fel att använda basplagg som är neutrala. Du kan alltid bryta av dina basplagg med något snyggt från tipsen vecko revyn har. Här får du en massa tips på hösttrenderna.

Många vill inte bära så mycket färggranna kläder utan satsar då mer på neutrala färger på sina kläder men bryter av med någon accessoar t.ex. väska, smycken, armband m.m. I höst kommer även plastsmycken tillbaka på modet.

Att göra en färgstark make-up är också ett alternativ som står inför höstens trender. Det är mycket pasteller även där men det är inte så underligt eftersom färgerna varje år även följer med i make-up. Varför inte bryta av sin bas makeup med en färgstark ögonskugga och ett färgstarkt läppstift. Eller varför inte ge sig på den blå mascaran för vem kommer inte ihåg den.

Man kan verkligen komma ihåg de där filmerna som tillverkades under 1980-talet. Kommer ni ihåg alla de där kläderna i starka färger som t.ex. de chockrosa kavajerna med axelmuffar, gula blusar eller varför inte de röda byxorna? Om man ser de här filmerna idag så tänker man säkert många gånger att så där kan man inte gå ut men ja, det är dagens mode. Man brukar säga att allt kommer tillbaka så det är bra att spara plagg som man tröttnat på eller som inte är i modet längre just det året. Det stämmer verkligen. Modet kommer tillbaka någon gång men sen är det lite ovisst hur länge det dröjer men varje årtionde kommer alltid något mode tillbaka.

Om man nu i höst känner att man vågar så ska man verkligen gå all in när det gäller färgerna. Blanda massa färger och ha så lite neutrala färger som möjligt, passa på att även våga sminka dig med alla höstens starka färger. Glöm inte bort alla snygga accessoarer.