2019 blev scarfen årets accessoar, och den är här för att stanna. En scarf har så många olika användningsområden, och dessutom kommer de i oändligt många olika utföranden. De finns i prisklasser från under hundralappen upp till flera tusentals kronor.

Några riktigt snygga modeller hittar du hos https://accessoryshop.se/, de har mängder med olika scarfar för både män och kvinnor. Här ger vi dig dessutom lite inspiration på några av de många sätt du kan använda din nya accessoar på.

Fastknuten i håret

En riktigt stark trend just nu är att knyta scarfen i håret. Det är lika snyggt att ha den som ett hårband med knut högst upp på huvudet, som att knyta den runt hästsvansen och låta ändarna hänga ner tillsammans med håret. Våga testa olika sätt!

Klassiskt runt halsen

Att bära antingen en liten scarf tight runt halsen eller en större sjal ledigt över axlarna går aldrig ur tiden. En vackert mönstrad sjal är perfekt för att lyfta en mer neutral outfit och ge den det där lilla extra.

Extra färgklick på väskan

En av de nyare scarftrenderna är att knyta sin accessoar runt väskremmen och låta den hänga ner lite. Det är ett smidigt sätt att alltid ha med sig den överallt, samtidigt som det ger en liten extra touch till väskan. Välj gärna något med färg för att lysa upp din outfit lite mer.