Möbler som har mjuka former är en väldigt het trend hittills under år 2019. Hittills under år 2019 har man tänkt på kvinnliga former när man sett möbl

Möbler som har mjuka former är en väldigt het trend hittills under år 2019. Hittills under år 2019 har man tänkt på kvinnliga former när man sett möbler och inredning. Vad som också har varit stort under år 2019 har varit att man ska tänka miljömedvetet. I miljökrisen som varit så har man inrett med nedtonade bastoner och mycket naturmaterial. Det har blivit mer och mer trendigt att köpa second hand. Några material som varit väldigt populära under år 2019 har hittills varit läder och linne. Detta är hållbara material som håller i längden.

Färger som varit populära under år 2019 förutom bastonerna; grått, blått, svart och vitt har varit det rosa och olika metaller. Många material har blandats under år 2019, blomkrukor i metall och porslin, ljusstakar i trä och metall, soffbord med metallben och en träskiva.Tänk dig en sammet sittpuff med guld detaljer. Vi kommer nu i höst se lite mer jordiga färger och bruna toner. Det är alltid inne att kombinera olika nyanser av olika färger.

Ett säkert val som varit nu under år 2019 har varit att man har speglar i olika storlekar och former på väggarna istället för tavlor. Kommer ni ihåg den där spegelväggen som var het på 80-talet och 90-talet. Den kom tillbaka nu under år 2019 skillnaden nu är att formerna på de olika speglarna ska varieras. Förr var det samma former och lite stelare, nu i år har man haft olika former så det blir mer lekfullt.

Hur har det nu under år 2019 varit med taklamporna? Som ni säkert sätt i butikerna så har lamporna varit större än förr. Det ska vara lite klass på lamporna men de ska stilfullt och rena utformanden. Om man tittar tillbaka från förr i tiden så var det väldigt inne med storra kristallkronor med plats för stearinljus i ljushållare. Det kom tillbaka för några år sedan men även i år har det varit populärt. Den stora takkronan som har massor med glödlampor är en produkt som varit populär de senaste åren. Det kom ju från början av en designer men den tillverkades senare i billigare exemplar.

elle decoration kan man läsa mer om de olika stildetaljerna för hemmet som varit hittills under år 2019.