Om du enkelt och snabbt vill kunna känna dig rätt klädd är ton i ton något du ska satsa på. Ton i ton är ett stylingknep som alltid funkar och som binder ihop plaggen på ett snyggt sätt. Att klä dig ton i ton går ut på att kombinera olika nyanser av en färg. Om du aldrig har använt det här konceptet kan det vara en bra idé att starta med neutrala jordnära färger. Om du behöver nya plagg för att kunna klä dig efter konceptet ska du kolla in Scotch and Soda som har ett brett utbud av kläder. De har kläder med snygga och fantastiska detaljer, färger och texturer. Att börja med olika jordnära färger är helt klart det bästa om du är nybörjare. Hitta plagg med nyanser av vitt, brunt, olivgrönt och beigt. Nyanserna bör inte likna varandra för mycket för då blir din look platt och tråkig. Jordnära färger är dessutom en av sommarsäsongens stora trendfärger så att använda dig av dem när du stylar är helt rätt. Andra färger som är trendiga är knalliga färger och pastellfärger.

Kombinera olika material för att få en spännande look

När du ska kombinera olika material kan du testa dig fram. Ett tips är att matcha grövre material som stickat med tunnare material som exempelvis siden. Du kan ta inspiration från säsongens material när du vill skapa kontraster. Kontraster kommer att ge dig en spännande look. Var inte heller rädd för att använda plagg med mönster när du ska matcha ton i ton. Ett svagt mönstrat plagg kan matchas med en neutral färg. Du kan också lägga till accessoarer som bryter av en monokrom look. Du kan testa att bära en brun topp till ett par ljusbeigea linnebyxor. Du kan skapa ett djup i din look med olika texturer. Du kan exempelvis blanda mocka och en stickad ulltröja.

Trendiga material 2021

Ett nyckelmaterial för modesäsongen 2021 är helt klart läder. Det är ett tidlöst material som alltid fungerar. Det går att bära läder från topp till tå om du önskar men en topp med puffärm i läder är extra hett att bära under sommarsäsongen. Mocka är ett annat material som är helt rätt i år. Olika plagg med glitter och paljetter är också väldigt trendigt. Sweatshirtmaterialet har hängt med sedan förra året men är ett lika populärt material detta år. Transparenta tyger är också något som kommit allt mer under året. Det är perfekt för den mer våghalsiga typen. På sommaren är linne ett material som alltid fungerar. Linne är ett lite tyngre material så det passar perfekt att matcha det med viskos eller siden.